BESPAAR OP ENERGIEKOSTEN DOOR SLIM TE KOELEN - EN VERWARMEN

Offerte aanvraag

Over ons

Allintec: Allround Installatietechniek

Allintec is een gerenommeerd bedrijf met 27 jaar ervaring in de installatietechniek. Onze naam, Allintec, staat voor Allround Installatietechniek, wat betekent dat we een breed scala aan installatiewerkzaamheden uitvoeren. Door de jaren heen hebben we een uitgebreide expertise opgebouwd en kunnen we met trots zeggen dat we zeer breed inzetbaar zijn.

Als zelfstandige ondernemer in de installatietechniek begrijp ik het belang van een persoonlijke benadering. Bij Allintec krijgt u geen salesverkoper die enkel gefocust is op het behalen van zijn targets. Als ondernemer denk ik met u mee en zorg ik ervoor dat uw specifieke behoeften en wensen centraal staan.

Onze voordelen:

  1. Persoonlijk 1-op-1-gesprek: Bij Allintec geloven we in direct contact met onze klanten. Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en een nauwgezet begrip van uw installatiebehoeften. We luisteren naar uw eisen en zorgen ervoor dat we de juiste oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw situatie.

  2. Geen salesverkoper, maar een meedenkende ondernemer: In tegenstelling tot grote bedrijven met salesvertegenwoordigers, bent u bij Allintec verzekerd van een betrokken ondernemer die uw belangen vooropstelt. Ik begrijp de waarde van een duurzame klantrelatie en investeer graag in het opbouwen van een langdurige samenwerking.

  3. Uitgebreide ervaring en diversiteit: Met 27 jaar ervaring hebben we een brede kennis en vaardigheden ontwikkeld op het gebied van installatietechniek. Door de jaren heen hebben we diverse werkzaamheden uitgevoerd, variërend van elektrotechnische installaties tot loodgieterswerk en alles daartussenin. Deze diversiteit stelt ons in staat om flexibel te zijn en oplossingen op maat te bieden voor elk project.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige installatie of een complexer project, bij Allintec kunt u rekenen op professionele service, hoogwaardige vakmanschap en een persoonlijke benadering. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en een langdurige samenwerking op te bouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Allintec voor u kan betekenen.

Duurzaamheid

Bij Allintec streven we ernaar om meer nadruk te leggen op duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen. We begrijpen de groeiende behoefte aan duurzame technologieën en streven ernaar om onze klanten te voorzien van energie-efficiënte oplossingen die de ecologische voetafdruk verminderen.

Onze diensten omvatten onder andere:

  1. Airconditioning: We bieden installatie, onderhoud en reparatie van energiezuinige airconditioningsystemen die zorgen voor comfort en een efficiënt energieverbruik.

  2. Zonnepanelen: Als erkende installateurs van zonnepanelen helpen we u bij het implementeren van duurzame energieopwekkingssystemen. Hiermee kunt u uw energiekosten verlagen en bijdragen aan een groenere toekomst.

  3. Groepenkasten: We verzorgen de installatie en vervanging van groepenkasten, waarbij we rekening houden met de nieuwste veiligheidsnormen en energie-efficiëntie.

  4. Keuringen: Onze gekwalificeerde technici voeren keuringen uit op elektrische installaties en zorgen ervoor dat deze voldoen aan de geldende voorschriften en veiligheidsnormen.

  5. Waterpompen: We bieden installatie en onderhoud van waterpompen, waarmee u kunt besparen op waterverbruik en een duurzaam waterbeheer kunt bevorderen.

  6. Waterpompboilers: Als energiezuinig alternatief voor traditionele boilers installeren we waterpompboilers die gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen om warm water te leveren, waardoor u zowel kosten als CO2-uitstoot kunt verminderen.

  7. Waterontharders: Onze waterontharders verminderen kalkaanslag en verbeteren de levensduur van uw apparaten, terwijl ze tevens helpen om water en energie te besparen.

Bij Allintec zijn we toegewijd aan het aanbieden van duurzame oplossingen die niet alleen de efficiëntie en functionaliteit van uw installaties verbeteren, maar ook bijdragen aan een groenere en milieuvriendelijkere samenleving. We blijven ons voortdurend ontwikkelen om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame technologieën. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij uw duurzame installatiebehoeften.

|06 24 75 75 01 | info@allitnec.nl |

Heeft u een airconditioning nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.