BESPAAR OP ENERGIEKOSTEN DOOR SLIM TE KOELEN - EN VERWARMEN

Offerte aanvraag

Welkom bij Allintec – Uw specialist voor alle comfort in huis!

Wij zijn uw betrouwbare partner voor een breed scala aan diensten en producten om uw huis comfortabeler en energie-efficiënter te maken. Schakel Allintec in voor de volgende services:

  1. AIRCO: Geniet van aangename temperaturen in elk seizoen met onze hoogwaardige airconditioning systemen. Wij bieden professionele installatie en onderhoud voor optimaal comfort in uw woning.

  2. WARMTEPOMPBOILER: Bespaar op energiekosten en verminder uw ecologische voetafdruk met een warmtepompboiler. Onze experts helpen u graag bij de installatie en adviseren u over de beste opties.

  3. HYBRIDE SYSTEEM (INTERGAS): Optimaliseer uw verwarmingssysteem met een hybride systeem van Intergas. Combineer verschillende technologieën voor een efficiënte en duurzame verwarming van uw huis.

  4. WATERONTHARDER: Voorkom kalkaanslag en verleng de levensduur van uw apparaten met een waterontharder. Wij leveren en installeren hoogwaardige waterontharders voor zacht en kalkvrij water.

  5. GROEPENKASTEN: Veiligheid staat voorop, vooral als het gaat om elektriciteit. Laat onze experts u helpen met de installatie en het onderhoud van groepenkasten om uw elektrische systeem optimaal te laten werken.

  6. COMPLETE BADKAMER RENOVATIE: Droomt u van een nieuwe badkamer? Wij nemen de volledige renovatie voor onze rekening, van ontwerp tot installatie, zodat u kunt genieten van uw droombadkamer.

  7. ELEKTRA: Voor alle elektrische diensten bent u bij Allintec aan het juiste adres. Van kleine reparaties tot complete elektrische installaties, onze vakmensen staan voor u klaar.

Bij Allintec streven we ernaar om uw huis comfortabeler, energiezuiniger en veiliger te maken. Onze ervaren professionals staan garant voor kwaliteit en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen of een vrijblijvende offerte. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

merk
tijdstip

|06 24 75 75 01 | info@allitnec.nl |

Heeft u een airconditioning nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.