BESPAAR OP ENERGIEKOSTEN DOOR SLIM TE KOELEN - EN VERWARMEN

Offerte aanvraag

Contact

Email: info@allintec.nl
Tel: 06 24 75 75 01

Locatie

Dwm-weg 29T
9641 RA Veendam

Subsidie na installatie van een Hybride systeem

Groningers komen in aanmerking voor een subsidie van 10.000 euro voor het verduurzamen en verbeteren van uw woning.

Meer info-

Ontdek de Voordelen van de Intergas Xtend Hybride Warmtepomp

Wil je jouw huis verduurzamen en tegelijkertijd besparen op energiekosten? De Intergas Xtend Hybride Warmtepomp is dé oplossing. Met deze geavanceerde warmtepomp geniet je van talloze voordelen en draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Voordelen:
  1. Energiebesparing: De Xtend Hybride Warmtepomp haalt energie uit de lucht en gebruikt dit efficiënt om je huis te verwarmen. Dit leidt tot aanzienlijk lagere stookkosten.

  2. Milieuvriendelijk: Door minder gebruik van fossiele brandstoffen vermindert de CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een groenere planeet.

  3. Comfort: Geniet van een aangename temperatuur in huis, zowel in de zomer als in de winter.

  4. Subsidie: Voor de aanschaf van een hybride warmtepomp zijn er vaak subsidiemogelijkheden, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt.

Isolatie Waarde:

Om het optimale uit de Xtend Hybride Warmtepomp te halen, is een goede isolatie van je woning van groot belang. Een goed geïsoleerde woning houdt de warmte beter vast, waardoor de warmtepomp efficiënter kan werken en je nog meer bespaart.

Installatiekosten:

De installatiekosten van de Xtend Hybride Warmtepomp zijn exclusief de ketel. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van je woning en de benodigde aanpassingen. Onze professionele installateurs zorgen ervoor dat de warmtepomp perfect geïntegreerd wordt in je huis.

Wil je meer weten over de Intergas Xtend Hybride Warmtepomp, de benodigde isolatiewaarde voor je woning en de installatiekosten? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons je helpen om jouw huis klaar te maken voor de toekomst.

Diensten

montage zonnepanelen

Verduurzaming

Energiezuinige Apparaten: Kies voor apparaten met een hoog energielabel (A+++), zoals koelkasten, wasmachines en vaatwassers en wij hebben in onze assortiment Airco met het label A+++

Elektra

Als u een kookplaat heeft gekocht en deze moet worden aangesloten, kunt u ons hiervoor inschakelen. Moet uw groepenkast van 1 fase worden vervangen door een 3 fase groepenkast? Allintec kan u hierbij van dienst zijn. Ervaart u problemen zoals het steeds uitvallen van een zekering? Wij kunnen u ook hiermee helpen.

Installatie

We verzorgen ook complete installaties, voornamelijk hybride systemen, omdat deze in de praktijk minder grote wijzigingen aan de woning vereisen. Bij alleen een warmtepomp komen meerdere factoren in aanmerking, zoals de isolatiewaarde van uw woning en vloerverwarming, wat de meest ideale combinatie is

|06 24 75 75 01 | info@allitnec.nl |

Heeft u een airconditioning nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.